Vlad Voiculescu a fost ales președinte al filialei USR PLUS București în urma alegerilor interne, învingându-l pe Octavian Berceanu șeful Gărzii de Mediu, potrivit unui comunicat al partidului.

Voiculescu a obținut 1224 voturi, adică 62% din voturile valabil exprimate. Contracandidatul său, Octavian Berceanu, a obținut 38% din voturile valabil exprimate (755). Alegerile pentru conducerea organizației municipale care au avut loc pe parcursul a trei zile, în intervalul 26-28 iunie 2021.

În cadrul alegerilor au fost aleși și membrii Biroului Municipal București al USR PLUS care vor asigura conducerea organizației alături de președintele Vlad Voiculescu:

„În USR PLUS sunt alegeri interne. Este un moment important în viața unui partid politic, mai ales într-unul democratic cum este USR PLUS.Voi candida pentru președinția Biroului Municipal al USR PLUS București. Candidez pentru a continua ce am început”, scria Vlad Voiculescu.
„Urmează ani de construcție în care ne vom redefini împreună organizația și rolurile, în care vom continua ce am început bun și în care va trebui să schimbăm ce ne-a slăbit în trecut.USR PLUS a dat oamenilor speranță. USR PLUS este șansa unei generații, iar orice faptă și orice cuvânt fie construiesc, fie retează această șansă”, a spus Vlad Voiculescu.
„Jocurile politice nu ma mai surprind deloc, din orice parte ar veni. Josnice fata de orice om onest care pune umarul si mizerabile fata de romanii pe care ar trebui sa ii serveasca politicienii. V-as propune insa un exercitiu de imaginatie: cum ar fi daca in Romania, macar pentru 24 ore, nu s-ar mai pronunta oricine pe orice tema”. mai spune Vlad Voiculescu.
„Am putea sa incepem cu tema asta: cum ar fi daca s-ar pronunta pe subiectul asta doar cei care au construit vreodata ceva. Mai precis cei care au experimentat macar o data ce inseamna gasirea unor specialisti (arhitecti, ingineri, project manageri, etc.), pregatirea unui proiect de investitii, gasirea fondurilor necesare, implementare, etc”, a mai spus Vlad Voiculescu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *