Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan vorbește despre „o bătălie aproape pe viaţă şi pe moarte” care are loc în rândul liberalilor în contextul alegerilor interne și avertizează că apariția unei rupturi în interiorul partidului ar putea face ca PNL să aibă soarta social-democraților, mai exact să ajungă să-și înlăture propriul guvern prin moțiune de cenzură.

Raluca Turcan avertizează: Dacă noi creăm falii în PNL, riscăm soarta PSD, să îşi dea jos propriul Guvern

„Ce avem în acest moment în PNL? Avem o bătălie aproape pe viaţă şi pe moarte, nu mai recunosc atmosfera din PNL, ne spunem cuvinte grele, punem sub semnul întrebării rezultatele pe care noi le-am obţinut. Cum se poate ca, atunci când obţineam rezultate, să fi fost buni, iar acum, pentru că avem o opţiune în alegerile interne, să devenim brusc răi?”, a spus Raluca Turcan.

„Vă îndemn: nu distrugeţi ceea ce am construit, pentru că ar fi realmente păcat, pentru că ne batem joc de munca noastră, ca partid, împiedicăm Guvernul să facă ceea ce trebuie să facă şi ce este obligat să facă şi, în acelaşi timp, ne slăbim şi puterea în Parlament”, a declarat prim-vicepreședintele Raluca Turcan.

„Gândiţi-vă că majoritatea parlamentară este una sensibilă. Dacă noi creăm falii acum în PNL, riscăm, ferească Dumnezeu, soarta PSD, să îşi dea jos propriul Guvern şi pentru asta nu ne va ierta nimeni, niciodată”, a spus Raluca Turcan.

Raluca Turcan a făcut apel la colegii săi să gestioneze cu „raţiune şi cumpătare” momentul alegerilor din partid.

„Vă îndemn ca în aceste alegeri interne să primeze efortul de echipă pe care l-am făcut de-a lungul timpului şi să ne comportăm ca într-o familie, ca într-o echipă în care toţi am tras în momente importante în aceeaşi direcţie. De aceea alegerile interne sunt mai dificile decât alegerile în care ne întâlnim cu adversarii politici, pentru că uneori riscăm să ne spunem cuvinte grele în mijlocul unei familii”, a mai spus Raluca Turcan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *