Liviu Dragnea nu este binevenit în PSD: ”Nu mai are ce să caute”
Liviu Dragnea nu este binevenit în PSD: ”Nu mai are ce să caute”

Liviu Dragnea a făcut, joi, primele declarații din poarta penitenciarului Rahova, de unde a fost eliberat după decizia Tribunalului Giurgiu. Fostul președinte al PSD a spus că se consideră „un deținut politic” și că se gândește dacă va reveni în politică. „Voi reintra în politică dacă am cu cine și pentru cine. Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a declarat Liviu Dragnea.

Totodată, imediat după eliberarea lui Liviu Dragnea din închisoare, foștii colegi de partid i-au transmis că nu ar fi de acord cu o eventuală revenirea a sa în politică.

Întrebat dacă ar putea avea loc din nou în Partidul Social Democrat, Grindeanu a răspuns clar, potrivit stirileprotv.ro

”Liviu Dragnea nu mai are ce să caute în PSD, statutul îi interzice acest lucru”, a spus Sorin Grindeanu.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce fostul lider al partidului, Liviu Drangea, a lansat un atac la PSD la ieșirea din Penitenciarul Rahova. El i-a urat „multă sănătate” lui Dragnea și a spus că acesta „are nevoie de liniște”.

„Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu, după ce Liviu Dragnea a criticat PSD la ieșirea din închisoare: „Are nevoie de liniște”

„Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Declarațiile vin după ce Liviu Dragnea, eliberat condiționat joi, s-a folosit de primele declarații date jurnaliștilor pentru a lansa un atac la adresa PSD.

„Din păcate nu exista opoziție în România. PSD a devenit un partid de operetă condus de oameni lași. PSD l-am găsit praf. Partid fără personalitate”, a spus el

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *