Rareș Bogdan
rareș bogdan

Rareş Bogdan a afirmat duminică, 18 iulie, la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş, că i-a pus lui Florin Cîţu câteva condiţii pentru a-l susţine în cursa internă pentru preşedinţia PNL, printre acestea numărându-se aceea ca deciziile să fie luate împreună.

Rareş Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că i-a transmis în primul rând premierului Florin Cîțu că după data alegerilor din PNL, în care îl va sprijini contra preşedintelui Ludovic Orban, lupta trebuie să înceteze.

„Atunci când a venit Florin şi a zis «Rareş, intri în echipa mea?», zic: «Fii atent, Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, mă bat pentru tine mă bat pentru Partidul Naţional Liberal. Dar pe 26, dimineaţa (n.red. – după alegerile din 25 septembrie, pentru şefia PNL), vreau ca toţi să facem hora mare şi să ne îmbrăţişăm, chiar dacă supărările vor fi”, a afirmat Rareș Bogdan la conferinţa de alegeri a PNL Maramureș.

„După orice s-ar întâmpla, nimeni nu pleacă din funcţie. Trebuie să avem grijă de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie să avem grijă de cei care vin. Războaiele încetează pe data de 25 noaptea”, a adăugat Rareș Bogdan.

Prim-vicepreședintele PNL a mai susținut că i-a cerut lui Florin Cîțu, înainte să-l susțină pe premier împotriva lui Ludovic Orban la şefia PNL, ca „nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict”, spune Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan: Nu vreau să fiu papagal de serviciu, vreau să luăm decizii împreună

Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan a menționat că va fi alături de premierul României atât timp cât va avea garanția că va fi consultat și că se va ține cont de părerea lui în Partidul Național Liberal.

„Vin cu toată energia mea, cu priceperea, cu experienţa, cu darul meu dat de bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini şi spun de ce. Fii atent aici: nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct. Deciziile le iei împreună cu noi”, a afirmat Rareș Bogdan, cu referire la Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.