cherches

Antena 3 CNN a discutat cu reprezentantul procuraturii din Munchen, de la care a aflat detalii din timpul arestării lui Cătălin Cherecheș la Augsburg, săptămâna trecută.

Cherecheș, încarcerat în prezent la Augsburg, urmează să fie mutat într-un binecunoscut penitenciar din Munchen.

Transferul este programat pentru această săptămână, dar ar putea fi întârziat de condițiile meteorologice.

„În timpul audierii de la Tribunalul Municipal din Munchen, lui Cătălin Cherecheș i s-a oferit un avocat din oficiu, conform legii germane. Nu știm, momentan, dacă va mai avea un avocat.

El se află încă în închisoarea din Augsburg. Urmează însă să fie transferat la penitenciar în Munchen. Transferul ar urma să aibă loc în această săptămână dar, din cauza condițiilor meteo – este destul de multă zăpadă aici – operațiunea ar putea fi întârziată.

De obicei, persoanele care urmează să fie extrădate sunt încarcerate în Munchen.

Reprezentantul procuraturii germane: „Cherecheș a fost dus la spital și i s-au făcut două cusături”

(Cherecheș) a fost rănit în timp ce era arestat, motiv pentru care a fost dus la spital, unde a fost tratat, foarte rapid. Presupunem că i s-au vindecat rănile. A fost pus la pământ (de polițiști) în timpul arestării și presupunem că aceste răni s-au produs ca urmare a faptului că a fost trântit la pământ. I s-au făcut două cusături în spital. Există posibilitatea de a primi tratament medical în închisoare”, a spus Florian Weinzierl, reprezentantul procuraturii germane, la Antena 3 CNN.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *