masina de politie

Un individ a furat mașina poliției, apoi s-a oprit în intersecție să le ceară șoferilor bani pentru „amenzi”. După ce a strâns o sumă de bani, a jucat-o la păcănele. Iar întreaga situație nu e o glumă, ci s-a întâmplat la Sibiu, iar autospeciala a fost furată chiar din curtea inspectoratului!

O autospecială a poliției rutiere Sibiu a fost furată de un tânăr de 23 de ani din Roșia. Tânărul a oprit apoi mașini în trafic, prezentându-se drept polițist și cerând bani șoferilor, potrivit B1TV.

Polițiștii susțin că tânărul a fost oprit inițial în trafic, fiind băut, iar apoi a furat mașina de poliție din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

„În jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere. De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice”, relatează IPJ Sibiu.

Fostul agent de poliție Marian Răduinea susține că tânărul ar fi jucat la păcănele banii obținuți de la șoferii opriți în trafic.

În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere, Țiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o sumă de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat într-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a relatat fostul polițist.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *