Acord pentru demiterea lui Clotilde Armand. PSD va semna cu alte partide
clotilde armand

Acord pentru demiterea lui Clotilde Armand. PSD va semna un acord cu mai multe partide pentru organizarea unui referendum care să ducă la demiterea primarului sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Pro România, PPUSL şi ALDE se alătură demersului de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand, relatează B1TV.

Săptămâna aceasta semnăm cu toţii un acord politic, să ne unim forţele pentru a strânge… Justiţia nu-şi face datoria şi nici măcar nu-i cheamă la audieri pe membrii familiei, pe angajaţii care mergeau prin clădirea Biroului Electoral de sector şi pe Clotilde Armand, că doar nu are nicio imunitate”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară.

Despre vizita lui Clotilde Armand de miercuri la Direcția Generală Anticorupție (DGA), Ciolacu a spus: „Nu au reținut-o? Am crezut că s-a dus să se predea la DGA, fraudarea alegerilor e o faptă penală. Am văzut un grup infracțional organizat care a furat voturi”.

Mă așteptam să ne dea niște detalii, măcar să ceara demisia lui Cîțu. Nu a zis că vrea fară penali? Cîțu nu e penal? A avut condamnare, a stat doua zile la zdup acolo, tot pușcărie e.

Presupun că e limpede că nu e contravenție ce a făcut el acolo. E infracțiune.

Acum sunt 3 companii în sectorul 1 și gunoiul e în continuare pe străzi, iar ea cere în continuare stare de alerta, poate să mai dea vreun contract, că în stare de alerta nu faci licitații” a adăugat Ciolacu.

„O să strângem semnături pentru referendumul pentru demiterea primarului. Am solicitat autorizare de amplasare de corturi”, a continuat liderul PSD.

Acord pentru demiterea lui Clotilde Armand. Ciolacu a mai spus că nu a primit răspuns din partea PMP, iar acest lucru l-a „mirat”, dat fiind că „domnul Tomac spunea că a fost furat, că îi mai trebuiau 2.000 de voturi ca mai apoi să intre în Parlament”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.