Adevărul despre industria tutunului este relatat de către Emanuel Ungureanu. Deputatul USR vorbește despre o lege propusă de partidul din care face parte. Această lege urmează a fi respinsă de PSD și PNL.

Cei de la USR consideră că dispozitivele care doar încălzesc tutunul sunt toxice. „MAFIA TUTUNULUI! Mafia politică din PSD și PNL au pregătit respingerea unui proiect de lege inițiat de USR prin care defineam produsele gen IQOS sau GLO ca fiind toxice, mai ales pentru copii și adolescenți. Banii industriei tutunului au fost mai puternici decât interesul public legitim de a ne proteja copiii de invazia acestor dispozitive care răspândesc moartea.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Emanuel Ungureanu îi acuză pe cei ce vor vota împotriva legii. El vorbește despre cum funcționează industria tutunului în România. „În total dispreț față de jurământul solemn depus în Parlament, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, pesedistul Florin Buicu, a organizat sau participat, în mai multe rânduri, la ședințe de promovare a produselor toxice ale industriei tutunului. Chiar în Camera Deputaților. Alături de hoața de Sorina Pintea, fostă ministru al Sănătății. La aceste întâlniri au promovat minciunile încălzite ale industriei tutunului. Și alte figuri triste din PNL ca europarlamentarul Bușoi Cristian. Sau, și mai grav, reprezentantul Organizației Mondiale a Sănătății, Alexandru Rafila. Tentaculele caracatiței mafiei tutunului s-au întins până în Ministerul Sănătății, acolo, „săgeata” poartă un nume, Georgeta Bumbac, și agentul mafiei industriei tutunului este reprezentanta JTI, Gilda Lazăr.”, continuă acesta.

USR va continua lupta.

Cei de la USR vor continua lupta și prezintă dovezi. „Lupta continuă cu toate resursele împotriva vechii clase politice care a distrus sistemul sanitar în ultimii 30 de ani. Și vor să ne fure și sănătatea copiilor noștri! În final, vă ofer dovada falsului în înscrisuri oficiale comis de parlamentarii PSD și PNL , chiar în raportul final de respingere întocmit de comisiilor de buget-finanțe, cultură și sănătate, raport prin care se minte penal că nu am fi notificat Comisia Europeană cu privire la acest proiect de lege.”, încheie deputatul.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *