https www.gandul.ro wp content uploads 2022 04 Fosta soție a lui Elon Musk a vorbit despre relația cu miliardarul
Vestea că Elon Musk ar fi venit în România s-a rostogolit în toată mass-media românească, iar avalanșa de fake news-uri pe acest subiect a fost interminabilă.
Petrecerea de la Castelul Bran a unora dintre cei mai bogați oameni ai lumii a avut loc azi-noapte – la aceasta au participat inclusiv Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Însă Elon Musk și Angelina Jolie nu au ajuns în România, au confirmat, pentru Libertatea, două surse concordante din arme diferite ale Ministerului Afacerilor Interne, instituții care ar fi trebuit să cunoască intrarea unor cetățeni americani în țară. „Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat pentru Libertatea un înalt ofițer din MAI, care a rugat să i se păstreze confidențialitatea.

„Nici nu a fost vorba să închirieze Castelul Bran. Am văzut acest fake news timp de câteva zile și nu m-am mai putut abține, de aceea am reacționat. Cunosc staff-ul lui Musk, am surse 100% sigure că totul e o minciună.Da, ofer 10.000 de euro, ofer și un milion pentru că știu sigur că Musk nu a venit în România, nici măcar nu avea de gând să vină. M-am enervat când am văzut că s-a scris că a mâncat sarmale, că a făcut nu știu ce… Chiar așa să mințim poporul? Vă spun 100% că nu a fost și nu avea de gând să vină”, a declarat Sorin Constantinescu în exclusivitate pentru FANATIK.

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.  Sâmbătă, site-ul Mediaflux a publicat informația potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru prietenii săi din Silicon Valley și alte nume importante din industria entertainment. Presa românească, inclusiv Libertatea, a încercat să obțină informații de la organizatori. Aceștia, pe surse, au confirmat petrecerea și că noul patron al Twitter va veni în țară

Primarul localității Bran, Ioan Cosmin Feroiu, a recunoscut, într-o declarație făcută pentru digi24.ro, că s-a aflat pe lista de invitați ai petrecerii organizate în weekend la castelul Bran. Feroiu a spus că nu știe dacă Elon Musk se afla printre invitați deoarece aceștia purtau „măști” și a precizat că a primit o invitație din partea unui „domn” al cărui nume nu îl cunoaște „complet”.
Conform presei tabloide britanice, Angelina Jolie – despre care s-a spus că l-ar fi însoțit pe Elon Musk în România, s-a aflat în Los Angeles, în acest weekend după ce ar fi vizitat Pakistanul zilele trecute. „După ce s-a aflat în vizită în Pakistanul devastat de inundațiile din ultima perioadă, în calitate de Ambasador sSpecial al ONU, Angelina Jolie s-a întors acasă în Los Angeles, unde și-a petrecut timpul alături de copii săi”, se arată într-un articol Daily Mail.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *