Alexandru Cumpănașu, discuții ireale cu elevii pe TikTok: „Să vă aduc aminte de s**ul prin toaletă?”

Alexandru Cumpănașu explică, într-o înregistrare video, modul în care făcea sex cu minore în toaleta școlilor. El pretinde că unele dintre minorele cu care a întreținut raporturi sexuale au ajuns, azi, profesoare.

Alexandru Cumpănașu este urmărit de 500.000 de tineri pe tiktok. Majoritatea sunt elevi minori.

Într-o înregistrare video, ce datează din 14 decembrie, Alexandru Cumpănașu are un mesaj suburban pentru profesoarele care „le țin elevilor lecții de moralitate”, potrivit Newsweek România.

Ce spune  Alexandru Cumpănașu în înregistrarea video

„Alta este învățătoare, alta este doctoriță și acum țineți lecții de moralitate? Când la 14 – 15 ani făceau sex cu mine. Ele vă țin vouă morală? Sigur, pe ascuns fără să știe părinții. Mă mai trezeam dracului la vârsta aia cu una care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

Mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alții. Dintre aceste femei care vă reproșează: ești îngrijită, ești vopsită în cap, ai piercing și care spun că ele erau niște sfinte. Ieșea sfințenia prin voi. Sau să vă aduc minte de sexul prin toalete pe care l-am făcut cu unele dintre voi și ați ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu. Eu vorbeam de școala generală. Și voi le țineți lecții de morală celor de azi?

Prima experiență sexuală a fost una bizară. La 13 ani, a fost ciudată, nu știam ce să fac. Profesoarele care se dau fete mari. Nu vă mai dați fete mari că ați fost colege de generație cu mine, iar la Eforie Nord, la Costinești…

Vă aduceți aminte? Că ați ajuns directoare, profesoare. Vorbesc de alea pe care le cunosc. Sunt multe altele cu care nu am avut ocazia să am relații intime. Voi astea care la 14 ani o ardeați așa cu mine. Și părinții voștri vă știu de îngerași, e corect să dați lecții și să vă rățoiți la fetele din ziua de azi?

Şi apropo de astea, de prefăcutele astea, care astăzi sunt nişte îngeraşi, de fapt eu ştiu foarte bine cine sunt şi ce le poate capul”, a zis Alexandru Cumpănașu.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul