Alexandru Rafila: Premierul Cîţu a fost în Parlament şi ne-a făcut analfabeţi. Să-şi ceară scuze

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat joi că premierul Florin Cîţu ar trebui să le ceară scuze social-democraţilor pentru că i-a făcut „analfabeţi”, să îşi asume faptul că nu a făcut nimic în privinţa combaterii pandemiei de COVID-19 şi abia apoi să invite specialiştii PSD la o discuţie.

„Domnul prim-ministru a făcut o invitaţie către PSD, nu a făcut o invitaţie către mine. (…) Nu ştiu dacă sunt principalul specialist (de la PSD – n.r.), poate că sunt cel mai greu. Combaterea pandemiei trebuie să fie un efort naţional, asta este clar pentru toată lumea. În al doilea rând, eu îmi aduc aminte că domnul Cîţu a fost în Parlament şi ne-a făcut analfabeţi”, a spus Alexandru Rafila.

„Eu, sigur, nu mă simt analfabet, cu atât mai puţin în raport cu domnul prim-ministru, dar în mod evident o astfel de invitaţie cred că trebuie să se întâmple după, în primul rând, scuze publice legate de atitudine şi de o asumare a nerealizărilor timp de trei luni, a spus Rafila într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, întrebat dacă va merge la o întâlnire pe tema pandemiei, în cazul în care va fi invitat de premier”, a spus Alexandru Rafila, citat de Digi 24.

Alexandru Rafila a susţinut că premierul şi ministrul Sănătăţii nu au făcut nimic pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

„Eu nu pot să stau trei luni de zile, să nu fac nimic ca ministru al Sănătăţii şi ca prim-ministru al României, după care vin şi te invit la un dialog ca să vedem împreună cum rezolvăm situaţia şi te şi insult între timp, ca să fiu sigur că invitaţia pe care ţi-o adresez nu va avea un răspuns pozitiv. Cred că sunt lucrurile care ar trebuie să dea de gândit, în general, încât astfel de derapaje să nu mai aibă loc, a afirmat deputatul PSD, Alexandru Rafila.

Leave a comment

Lasă un răspuns