Alianța Dreapta Unită (ADU), formată din USR, PMP și FD, a depus lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Cătălin Drulă, președintele USR, a acuzat PSD și PNL de abuz de putere, corupție și incompetență. El crede că ADU este alternativa care va salva România.

Drulă a declarat: „Suntem peste 500.000 de semnături strânse pe bune, în realitate, de la români, nu făcute prin birouri. Azi, cele trei partide care formează Alianța Dreapta Unită – USR, PMP, FD – depun candidaturile alianței cu multă încredere, încrederea milioanelor de români care sunt în spatele nostru, care își doresc o schimbare a unei puteri abuzive, corupte și incompetente.”

Președintele USR a continuat: „Iohannis, alături de cei doi ciraci ai săi, Ciucă și Ciolacu, cu școala făcută la fără frecvență, au dus economia României în groapă, își bat joc de Armata României subfinanțând-o, și nu sunt în stare să-i apere pe români, fie că e vorba de drone care se prăbușesc și explodează pe teritoriul țării sau de cele maritime, trase cu explozibil la bord în port, din cauza incompetenței celor care sunt azi în Guvernul României”, arată B1TV.

Drulă a acuzat, de asemenea, PSD și PNL că se folosesc de instituțiile statului pentru a hărțui primarii USR: „Noi vom lupta în aceste două luni până la alegeri atât pentru europarlamentarele pentru care depunem candidaturile azi, cât și pentru alegerile locale. Am format Alianța Dreapta Unită și pentru alegerile locale, avem candidați de primari care vor continua acea muncă bună pe care o știți: Clotilde Armand, Dominic Fritz, Lucian Stanciu, Allen Coliban, Elena Lasconi, Radu Mihaiu. (…) E revoltător de ce hărțuire au parte primarii noștri, fie că e vorba de instituțiile trimise de Alina Gorghiu pe capul Elenei Lasconi, fie că e vorba de tăierea la zero a bugetului ADP pentru Clotilde Armand. Îmi arăta mai devreme cifrele, e singurul sector din șase în care PSD-PNL au tăiat la zero. Ei nu-și bat joc de Clotilde Armand, ci de locuitorii Sectorului 1. Eu sunt născut aici și-i cunosc pe oamenii din Sectorul 1 și vă spun că o să plătiți! Și tu, Ciucă, și tu, Ciolacu, veți plăti!”

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *