Amendă la Primăria Sectorului 1 de la Garda de Mediu pentru gunoaie
Amendă la Primăria Sectorului 1 de la Garda de Mediu pentru gunoaie

Amendă la Primăria Sectorului 1 de la Garda de Mediu. Sancțiunea acordată de inspectorii Gărzii de Mediu pentru gunoaiele din sector a ajuns la 160.000 de lei, cea mai mare amendă aplicată până în prezent. Suma totală a sancțiunilor este de 440.000 de lei.

Amendă la Primăria Sectorului 1- Suma de 160.000 de lei – reprezintă două sancțiuni contravenționale pentru ca angajații instituției conduse de Clotilde Armand nu a luat măsurile de salubrizare și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu, relatează B1TV.

Primăria Sectorului 2 nu a fost amendată, iar măsurile impuse pentru remediere au termen de realizare 25 iunie. Controalele efectuate au arătat că au fost salubrizate nouă amplasamente.

Nici Primăria Sectorului 3 nu a fost amendată, iar aici, potrivit Gărzii de Mediu, au fost îndeplinite măsurile impuse în notele de constatare din 2021. Situația este similară și în Sectorul 4, și în Sectorul 5, unde de asemenea au fost îndeplinite dispozițiile autorității de mediu.

În schimb, Primăria Sectorului 6 a fost sancționată contravențional cu 50.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind salubrizarea amplasamentului și neamenajarea spațiilor verzi. Controalele efectuate de Garda de Mediu au scos la iveală următoarele neconformități: neasigurarea salubrizării amplasamentelor cu depozitări necontrolate de deșeuri; nereabilitarea spațiilor verzi; nu au fost plantați arbori tineri în alveolele stradale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *