Primăria sectorului 1 a fost amendată de Garda de Mediu cu suma de 160.000 de lei pentru că nu a luat măsurile de salubrizare a sectorului 1 și nu a prezentat documente privind respectarea legislației de mediu, se arată într-un comunicat de presă al Gărzii de mediu.

Săptămâna trecută, primarul Clotilde Armand spunea că informația potrivit căreia Garda de mediu a amendat primăria este „fake news”.

Potrivit comunicatului de presă al Gărzii de Mediu, a fost amendată atât primăria, cu suma de 160.000 de lei, cât și operatorul de salubritate cu suma de 70.000 de lei pentru nerespectarea condițiilor impuse în Autorizația de Mediu.

De asemenea, au mai fost amendate primăria sector 6 cu suma de 50.000 lei și operatorii de salubritate din sectoarele 2,3 și 4.

În perioada 02-15.06.2021, Garda Națională de Mediu a verificat modul în care primăriile de sector din Municipiul București și societățile de salubritate cu care acestea au încheiate contracte au asigurat salubrizarea la nivelul Capitalei.

De asemenea, primarul sectorului 1 Clotilde Armand a scris pe Facebook că este un „fake news” informația potrivit căreia primăria a fost amendată de Garda de Mediu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *