Diana Șoșoacă
Diana Şoşoacă, scandal în plenul Parlamentului: I s-a tăiat microfonul, dar a continuat să recite din Eminescu pentru Orban

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost protagonista unui nou scandal, în plenul Parlamentului, cu ocazia votului pentru revocarea din funcţie a Avocatului Poporului, informează Ziare.com.

Diana Şoşoacă a vorbit în plen, deşi dezbaterile erau încheiate, unde l-a acuzat pe preşedintele Camerei, Ludovic Orban, ca nu respectă Constituţia. Ludovic Orban i-a transmis că are la dispoziţie trei minute.

Senatoarea Diana Şoşoacă, scandal în plenul Parlamentului

„Finalizez după trei minute, aşa e la noi. Încercaţi să fiţi puţin respectuos pentru că dacă ne aducem aminte, dumneavoastră în timpul stării de urgenţă umpleaţi Guvernul României cu pahare de whisky şi trabucuri, iar poporul român era amendat cu 20.000 de lei pentru că îşi permitea să cumpere o pâine”, i-a transmis senatoarea Diana Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

Senatoarea Diana Șoșoacă a început să recite, însă nu a apucat să spună decât două cuvinte, pentru că şeful Camerei Deputaţilor i-a tăiat microfonul. Chiar şi aşa, Şoşoacă a continuat să recite, pe un ton ridicat restul poeziei, în timp ce Orban enumera articolele din raportul de demitere a Renatei Weber.

„Avocatul Poporului a fost singura instituţie din România care a ţinut partea poporului român. Senatul SUA a menţionat că pandemia este o minciună pe care aţi condus-o dumneavoastră omorând oameni. Ăsta e adevărul. Mă apropii de final, acum vă rog să nu-mi mai întrerupeți recitarea din Eminescu, pentru că v-o dedic”, a declarat fosta senatoare AUR, Diana Șoșoacă.

Senatoarea Diana Șoșoacă  a început să recite, însă nu a apucat să spună decât două cuvinte, pentru că şeful Camerei Deputaţilor i-a tăiat microfonul. Chiar şi aşa, Şoşoacă a continuat să recite, pe un ton ridicat restul poeziei, în timp ce Orban enumera articolele din raportul de demitere a Renatei Weber.

Senatoarea Diana Şoşoacă nu este la prima ieşire, fiind sancţionată cu avertisment scris de Biroul Permanent al Senatului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *