Ludovic Orban a declarat, întrebat de ce atât el, cât şi alţi politicieni au stat la tribuna VIP, iar foştii internaţionali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, că a stat pe locul care i-a fost alocat şi că nu a avut posibilitatea să îşi aleagă locul unde să stea.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a adăugat că nu a avut niciun fel de legătură cu repartizarea locurilor pe stadion şi a sugerat presei să întrebe Federaţia Română de Fotbal.

„Am fost invitat de primarul general al Capitalei. M-a sunat şi mi-a adresat această invitaţie. Am stat pe locul care mi-a fost alocat. Nu mi-am ales eu un loc. Nu am avut posibilitatea să îmi aleg eu unde să stau. Dacă eram la peluză, mă duceam la peluză. Nu aveam niciun fel de problemă. Am stat în locul care mi-a fost rezervat şi am urmărit meciul”, a explicat Ludovic Orban, întrebat despre subiect marţi la Parlament. 

„Nu ştiu. Întrebaţi la Federaţie. Probabil Federaţia este cea care a avut grija repartizării acestor locuri. E posibil ca primarul general să fi primit invitaţiile respective, dintre care una mi-a fost adresată mie, de la Federaţie. Noi am stat oarecum sub loje, mai degrabă înspre băncile de rezervă. Chiar s-a născut un subiect şi nu înţeleg ce se urmăreşte cu subiectul acesta”, a spus Ludovic Orban.

„Am fost invitat la meci. Am stat pe locul care mi-a fost rezervat. Nu mi-am ales eu locul şi nu am cerut să îmi fie dat vreun loc. Merg la meciuri de fotbal încă de când aveam 12 ani, în Braşov, pe stadionul Steagul Roşu Braşov, şi am stat peste tot unde am avut loc”, a completat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a amintit că l-a avut consilier pe Gheorghe Popescu, în perioada în care a fost premier, şi a fost bucuros de faptul că a luat această decizie.

„Nu ştiu. Întrebaţi la Federaţie. Probabil Federaţia este cea care a avut grija repartizării acestor locuri. E posibil ca primarul general să fi primit invitaţiile respective, dintre care una mi-a fost adresată mie, de la Federaţie. Noi am stat oarecum sub loje, mai degrabă înspre băncile de rezervă. Chiar s-a născut un subiect şi nu înţeleg ce se urmăreşte cu subiectul acesta. Am fost invitat la meci. Am stat pe locul care mi-a fost rezervat. Nu mi-am ales eu locul şi nu am cerut să îmi fie dat vreun loc. Merg la meciuri de fotbal încă de când aveam 12 ani, în Braşov, pe stadionul Steagul Roşu Braşov, şi am stat peste tot unde am avut loc”, a completat Ludovic Orban.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *