Ana Munteanu a fost suspendată din partid pentru un an
Ana Munteanu a fost suspendată din partid pentru un an

Ana Munteanu a fost suspendată din partid. Consilierul local USR a primit o decizie de suspendare pentru un an din organizația județeană USR Timiș, pentru că s-a afișat alături de jandarmi, la un control dintr-un restaurant cu privire la respectarea măsurilor dispuse în carantină.

Biroul Judeţean al USR Timiş a votat joi seară, în unanimitate, suspendarea Anei Munteanu. Consiliera a fost aspru criticată și ironizată pentru participarea la descinderea de săptămâna trecută a forțelor de ordine.

 

USR Timiș a transmis că Ana Munteanu „a făcut o eroare de judecată şi a acţionat într-o manieră neinspirată şi inadecvată poziţiei de consilier local” relatează B1TV.

„Întrucât modul în care colega noastră a înţeles să acţioneze nu reflectă voinţa noastră, ca organizaţie, şi nici valorile pe care USR le promovează, s-a hotărât suspendarea Anei Munteanu din calitatea de membru al partidului pentru un an de zile, începând cu data de 26 martie, cu titlu de sancţiune”, a mai transmis filiala, pe Facebook.

Ana Munteanu a fost suspendată din partid. Pe de altă parte, USR Timiș a ținut să condamne „violenţa verbală din mediul online, elementele de limbaj suburban şi ameninţările proferate la adresa colegei noastre în urma întâmplărilor de sâmbătă, 20 martie. Indiferent de greşelile pe care le-a făcut, nimeni nu merită să fie supus unui astfel de tratament”. Ana Munteanu a apărut în online purtând un tricou cu liderul comunist Ana Pauker, imagine trucată.

„Condamnăm, de asemenea, ştirile false fabricate şi promovate în jurul acestui subiect. În special pe cele care relativizează suferinţa victimelor regimului comunist. Considerăm că societatea, în ansamblul ei, are nevoie să respingă astfel de practici şi să încurajeze propagarea adevărului. Ştirile false sunt un flagel al lumii moderne, iar el trebuie combătut în toate formele sale”, a mai transmis USR Timiș, după ce în spațiul online a început să circule o imagine în care Ana Munteanu purta un tricou imprimat cu imaginea Anei Pauker. Imaginea a fost prelucrată pentru discreditarea consilierei, ea nepurtând o astfel de vestimentație.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul