Image default
Actualitate

Aproape toată structura de furturi auto din București, desființată de coronavirus

Aproape toți polițiștii de la furturi auto au fost trași pe dreapta din cauza coronavirusului. Nouă poliţişti de la serviciul Furturi Auto din cadrul Poliţiei Capitalei sunt infectati cu noul coronavirus. Alți 11 dintre colegii lor cu care au intrat în contact sunt izolaţi la domiciliu.

„Vă informăm că 11 polițiști din cadrul structurii specializate în cercetarea furturilor auto se află în izolare, după ce 9 persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv” precizează Poliția Capitalei, potrivit Digi24. Adică aproapte toți polițiștii de la Furturi Auto din București.

„A fost efectuată o primă dezinfectare a spațiilor din clădirea în care își desfășoară activitatea serviciul, la acest moment fiind in desfășurare o nouă activitate de dezinfectare”, au precizat reprezentanții Poliţiei Capitalei.

„Sute de polițiști sunt infectați cu Covid-19 și alte câteva mii se află în carantină, în condițiile în care MAI ”a ținut ascuns numărul de angajați care sunt infectați cu noul coronavirus”, susținea Sindicatul Polițiștilor Europeni Europol, la finele lui aprilie.

Related posts

Banca Mondială estimează cea mai serioasă criză din ultimii 150 de ani

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de imunizare, s-a vaccinat împotriva COVID-19

Andrada Ionescu

Trei din zece români nu vor pleca în concediu în această vară din cauza coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment