AUR va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului
george simion

AUR va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului, încă de la debutul sesiunii parlamentare. Parlamentarii AUR reproșează guvernului Cîțu creșterea explozivă a prețurilor, în special a celor la utilități, dar și recentele tensiuni dintre PNL și USR-PLUS. George Simion și Claudiu Târziu au anunțat miercuri intenția de a depune moțiunea de cenzură.

„La nivel național de conducere am decis depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu acum, în primele zile ale sesiunii parlamentare. Am inițiat dialoguri cu parlamentari din toate partidele politice. Considerăm că Guvernul Cîțu trebuie să părăsească cât mai repede Palatul Victoria, pentru că este un pericol la adresa românilor”, a declarat George Simion, potrivit B1TV.

AUR va depune moțiune de cenzură. Liderii AUR sunt încrezători că vor reuși să strângă și semnăturile, și voturile necesare pentru demiterea cabinetului Cîțu.

Vine iarna, o perioadă în care se anunță facturi duble-triple la energie, la gaz, la curent (….) Nu putem să lăsăm Guvernul Cîțu să-și bată joc de viețile românilor. Moțiunea noastră se numește ‘Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi’. Vom începe strângerea de semnături astăzi (…)

Din pricina luptei de putere din PNL-USR-PLUS sunt divergențe, nu vrem să așteptăm 25 septembrie – 5 octombrie, până când se va lămuri care grupare este mai puternică (…) Textul moțiunii are 18 pagini, am cuprins multe dintre motivele pentru că are Guvernul Cîțu trebuie să plece. Cred că vom reuși să strângem semnăturile și voturile necesare (…)”, a precizat George Simion.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul