cel

În ultima săptămână, peste 110 mii de cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost înregistrate pe teritoriul României. Criza sanitară se adâncește, iar criza politică nu este nici pe departe a fi încheiată. În tot acest timp, zeci de elevi liberali și-au dat întâlnire week-end-ul acesta la Senatul României.

Elevi liberali sfidează pandemia la Palatul Parlamentului

Andrei Nederi, președintele Clubului Elevilor Liberali București, a organizat week-end-ul acesta o ședință de recrutare la Senatul României. Zeci de elevi liberali s-au întâlnit la Parlament în ultimele zile de dinaintea intrării în vigoare a restricțiilor adoptate de Guvern. Aceste restricții prevăd inclusiv interzicerea de conferințe sau alte tipuri de întruniri, astfel că elevii liberali au profitat din plin de aceste zile fără restricții.

Deși organizația CEL București avea la dispoziție sediul PNL aflat pe Aleea Modrogan Nr. 22, aceștia au preferat să își organizeze ședința de recrutare la Parlament, sperând poate să impresioneze elevi pentru ca aceștia să li se alăture. Evenimentul a fost unul de amploare, fiind chemați și invitați din Timișoara ori Constanța.

Respectarea măsurilor de prevenție a fost însă opțională pentru viitorii lideri politici ai liberalilor. Singuri s-au dat de gol, postând pe pagina de Facebook a organizației numeroase fotografii de la eveniment. Putem observa poze de grup fără respectarea distanței minime, ori nepurtarea măștilor de protecție în spațiile închise.

elevi liberalielevi liberali fara masti

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *