Un șofer de BMW și-a montat girofar și lumini de avertizare speciale
Un șofer de BMW și-a montat girofar și lumini de avertizare speciale

Un șofer de BMW și-a montat girofar și lumini de avertizare speciale pe mașină, la fel ca autospecialele poliției. Bărbatul a fost oprit la un control al Poliției și a rămas pieton, alegându-se și cu o amendă.

Șoferul de BMW din Galați, de 48 de ani, a fost prins de poliţie pe Drumul Național 26, în localitatea Vânători.

Șoferul a condus pe Drumul Național 26 având montate pe capota autoturismului și în bara din față dispozitive de avertizare luminoasă și sonoră, precum și o rampă cu lumini de culoare albastră.

„Îmbunătăţirile” aduse maşinii nu i-au impresionat însă pe agenţi, care l-au amendat pe bărbat şi i-au suspendat permisul de conducere.

A fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G 195/2002 Republicată cu amendă în cuantum de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile”, a anunțat IPJ Galați, potrivit B1TV.

Bărbatul a fost depistat în timpul unei acțiuni a poliției care a avut ca scop „reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *