bugetul sectorului 4
Bugetul sectorului 4 a fost aprobat prin vot secret în ședința Consiliului Local.
Consilierii PNL sector 4 acuză lipsa de transparență.
„Bugetul Primăriei Sectorului 4 pentru 2021 a fost votat prin vot secret. O premieră! În alte administrații din țară totul este transparent, de la proiect până la votul fiecărui consilier trimis de cetățeni în consiliu pentru a le reprezenta interesele. La sectorul 4, Băluță tranzacționează totul.
Toți consilierii locali PNL s-au opus votării bugetului prin vot secret. Toți! Nu i-am asigurat majoritatea necesară pentru propunerea de a secretiza votul pe buget. Propunerea de vot secret a trecut.
Nu există secretomanie când vine vorba despre buget (…) Cetățenii sectorului 4 direct sau prin consilieri trebuie să știe ce se propune prin buget și care este poziția fiecărui consilier ales. Nu s-a permis niciun dialog, nu a fost nicio consultare transparentă pentru eventuale amendamente, în baza unei prezentări argumentate despre justificarea unor cheltuieli bugetate. Totul a fost tranzacționat”, spun consilierii PNL sector 4.
„Bugetul Sectorului 4 a fost votat, însă lasă în urma sa o procedură profund viciată prin care PSD își ascunde adevăratele interese. Dialogul cu reprezentanți ai societății civile a fost tratat cu dispreț, iar nevoile oamenilor au fost lăsate deoparte. Era esențial ca astăzi să avem un buget orientat către oameni, dar astfel de obiective nu sunt caracteristice pentru PSD”, spune Diana Baciuna, membru PNL al Consiliului Local al sectorului 4.

Daniel Băluță: bugetul sectorului 4 înseamnă investiții în sănătate, educație și infrastructură

Primarul Daniel Băluță a anunțat principalele direcții de investiții: sănătate, infrastructură rutieră și educație.
„Finalizăm Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Bagdasar Arseni, unitatea de pompieri de pe strada Perșani și spitalul de stomatologie. (…) Finalizăm stația de metrou de pe șos. Berceni și investim masiv în infrastructura rutieră, construind noi pasaje rutiere în zonele aglomerate din sector. (…) Finalizăm cel mai mare liceu din București de la fostul colegiu Miron Nicolescu, modernizăm școlile și grădinițele pentru a le autoriza ISU, ACHITĂM BURSELE ELEVILOR, terminăm sala de sport de la liceul Traian Vuia, finalizăm grădinița de la școala nr. 190 și începem lucrările la parcurile România Parc și Tudor Arghezi”, a anunțat primarul sectorului 4.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul