Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus miercuri într-o conferință de presă că este „posibil (…) ca om” să îl contacteze pe Liviu Dragnea, dacă va fi eliberat din închisoare, însă nu va face acest lucru din postura de președinte al Partidului Social Democrat.

Marcel Ciolacu: Din postura de președinte al PSD nu îl voi contacta

Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă Liviu Dragnea poate să revendice un loc în PSD, în contextul în care fostul președinte al partidului a primit azi aviz pozitiv pentru eliberare de la Penitenciarul Rahova. Întrebarea a venit și în contextul în care Vasile Dîncu a declarat că orice persoană care și-a ispășit pedeapsa poate să revendice un loc în PSD, scrie Digi 24.

„Presupun că domnul Dîncu se referea juridic. Haideți să vedem. E dreptul constituțional al domnului Liviu Dragnea să ceară eliberarea condiționată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru, aflat în situația respectivă. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, cât timp nu are voie să facă politică, interdicțiile cetățenești, dacă există așa ceva. E o discuție care nu-și are rostul în acest moment”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă îl va suna, dacă fostul președinte PSD va fi eliberat condiționat, Marcel Ciolacu a răspuns:„Pe domnul Dragnea? Nu, în acest moment nu. Ca om, e posibil să fac acest lucru, dar nu din postura de președinte al partidului”.

Fostul lider PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, unde execută pedeapsa, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *