Sebastian Burduja, pe urmele lui Nicolae Ceaușescu. Vrea să continue canalul Dunăre-București cu proiectul „Bucureștiul port la Dunăre”

Șeful PNL București și candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, i-a oferit primarului general Nicușor Dan Planul său pentru București. El susține că a făcut acest gest pentru a-i arăta edilului „cum ar fi putut să fie un bun primar, nu doar un activist respectabil”.

„I-am oferit lui Nicușor Dan Planul meu pentru București. Pentru a-i arăta cum ar fi putut un bun primar, nu doar un activist civic implicat și respectabil. După aproape patru ani, are și primarul general un plan pentru București. Asta a fost și dedicația mea: e nevoie de Nicușor înapoi în societatea civilă bucureșteană”, a scris Burduja pe Instagram. Burduja a spus la Digi24 despre Nicușor Dan că, deși e un activist civic foarte bune, nu a livrat performanțe.

„Primarii și-au bătut joc de acest oraș. Domnul Nicușor Dan e un activist civic foarte bun, dar nu a livrat performanțe, nu are un proiect european accesat, să-l fi scris, să fi obținut bani și să-l fi implementat. Nu este un primar performant și nu e un atac la persoană. Suntem datori să le spunem bucureștenilor adevărul”, a spus șeful PNL București. Burduja: Nicușor Dan nu e om de echipă, nici de dialog Sebastian Burduja îl acuză pe Nicușor Dan că nu este un om de echipă și că refuză dialogul, deși, susține el, ca „primar trebuie să ai o dezbatere”. „Eu sunt un om de dialog și de echipă, toți știu asta. Dar ai nevoie de doi pentru tango. Domnul Nicușor Dan nu e om de dialog, nici de echipă. Nu răspunde la telefon, nu-mi răspunde nici mie, nici domnului Ciprian Ciucu. Problema e această atitudine incorectă, i-aș spune arogantă – ești în democrație, ești primar trebuie să ai o dezbatere. Dânsul nu e om de dreapta și vă dau un exemplu – în fiecare lună bucureștenii plătesc facultății de drept pentru Nicușor Dan refuză să pună în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă. Ca om de dreapta nu poți să încalci proprietatea privată”, a mai spus liberalul.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *