Burgeri gratis oferta unui fast-food din București sute de persoane la coadă
Burgeri gratis oferta unui fast-food din București sute de persoane la coadă

Burgeri gratis a fost oferta unui fast-food din București iar sute de tineri s-au înghesuit la coadă, fără să respecte regulile minime de distanțare. Reprezentanții restaurantului au încercat să păstreze ordinea folosind o portavoce, iar jandarmii au intervenit inclusiv cu avertizarea sonoră și luminoasă.

Cei câteva sute de tinerii nu au păstrat distanța, așa că echipajele de poliție și jandarmi, prezente în fața localului din București, au încercat să îi îndemne să poarte mască și să păstreze distanța, relatează B1TV.

Coada se întinde pe câțiva zeci de metri față de fast-food-ul care a promovat oferta de burgeri gratis. Grupuri de prieteni au venit în fața fast-food-ului nou deschis din București și au stat înghesuiți la coadă.

În fața magazinului s-a creat o îmbulzeală, tinerii încercând să intre cât mai repede și să profite de ofertă. Un reprezentant al magazinului a ieșit afară cu o portavoce, pentru a-i îndemna pe oamenii să stea distanțați. Efectul obținut a fost însă fix invers, pentru că tinerii au început să se calce în picioare pentru a ajunge în fața restaurantului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *