Câinii lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă după un incident
Câinii lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă după un incident

Câinii lui Joe Biden au fost dați afară de la Casa Albă după „un incident care a implicat o mușcătură”. Cei doi ciobănești germani au ajuns înapoi în casa familiei Biden din Wilmington, Delaware. Mutarea celor doi câini a avut loc săptămâna trecută, după ce unul din ei a devenit agresiv și a mușcat pe cineva.

Cei doi ciobănești germani ai lui Joe Biden, Major și Champ, au fost returnați la domiciliul familiei Biden, unde locuiau înainte să se mute la Casa Albă, transmite CNN, preluat de B1TV.

Major, care a fost adoptat de Biden în noiembrie 2018 de la un adăpost de animale din Delaware, a fost protagonistul „unui incident care a implicat o mușcătură”, mai exact ar fi mușcat un agent de securitate de la Casa Albă. Nu se știu detalii despre starea victimei, dar episodul a fost suficient de serios încât să conducă la trimiterea câinilor înapoi la Wilmington.

În vârstă de 3 ani, Major este renumit pentru comportamentul agitat pe care l-a afișat în diverse ocazii, fie că a fost vorba despre sărit, lătrat sau contrele cu personalul de securitate. Celălalt ciobănesc german al familiei Biden, Champ, are cam 13 ani și este ceva mai liniștit.

Câinii lui Joe Biden. Champ și Major au fost aduși la Casa Albă în ianuarie, la mai puțin de o săptămână de la învestitura noului președinte american.

Am devenit obsedată de instalarea câinilor noștri (la Casa Albă, n.r.), pentru că avem un câine bătrân și avem un câine foarte tânăr”, declara Jill Biden luna trecută. „Trebuie să ia liftul, nu sunt obișnuiți cu asta, și trebuie să iasă pe South Lawn (peluza sudică a Casei Albe, n.r.) cu o grămadă de oameni care îi privesc. Deci, asta m-a obsedat, instalarea tuturor și calmarea lor”, a adăugat prima doamnă a SUA.

Totodată, Jill Biden preciza că singurul loc în care n-au voie să ajungă cei doi câini este pe mobilă, dar recunoștea că l-a surprins pe Major stând pe canapea. „Aleargă peste tot”, mai spunea ea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *