Călător rănit într-un tramvai în București, de o bucată de șină
Călător rănit într-un tramvai în București, de o bucată de șină

Un călător a fost rănit vineri într-un tramvai în București, de o bucată de șină desprinsă și intrată prin podea. Omul a fost rănit la un picior iar călătorii i-au acordat primul ajutor, înainte de a fi dus la spital.

Bărbatul de 54 de ani rănit în tramvaiul 19 a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni. Incidentul s-a petrecut pe strada Nerva Traian, într-o stație. O șină de la calea de rulare a tramvaiului s-a rupt, a pătruns prin podeaua vagonului și i-a provocat călătorului răni la piciorul stâng.

Circulația tramvaielor pe linia 19 este restricționată.

Călător rănit de șină, în tramvaiul 19. La fața locului au venit polițiști și angajați de la STB, începând o anchetă, potrivit Digi24.

Nu este primul incident în care sunt implicate tramvaiele în București. În urmă cu două zile, un tramvai care circula pe linia 32 a deraiat. Reprezentanții STB au spus că tramvaiul era în probe, așa că circula fără călători, astfel că nu au fost persoane rănite.

Potrivit unor surse, medicale, din fericire, rana de la picior nu a fost gravă, astfel încât bărbatul a fost consultat, a primit tratament și apoi a fost externat.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul