Călin Doboș, „Chirurgul vedetelor” a murit într-un accident de motocicletă
Călin Doboș, „Chirurgul vedetelor” a murit într-un accident de motocicletă

Călin Doboș, „Chirurgul vedetelor” a murit într-un accident de motocicletă produs miercuri în Capitală. Medicul estetician renumit pentru intervențiile pe care le-a făcut persoanelor din lumea mondenă a Capitalei a decedat pe loc în accidentul produs pe Șoseaua Grozăvești din Capitală.

Din primele informații ale poliției, Călin Doboș se afla pe o motocicletă, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă, transmit ȘtirilePROTV.

La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă. În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere.

Vedetele care i-au fost apropiate au postat imediat mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare.

„Rămas bun, prieten drag. Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia şi implicarea în viaţa mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!” a scris Bianca Drăgușanu.

Călin Doboș „Chirurgul vedetelor” a fost un personaj controversat. În 2022, Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi interdicţia de a exercita profesia pe o perioadă de 4 ani.

Doctorul estetician făcuse ilegal liposucții, deşi nu avea licenţă. O pacientă a murit la scurt timp după intervenţie, din cauza unor complicaţii.

O femeie de 36 de ani din Brăila a fost operată în clinica privată a medicului Călin Doboş, din localitatea Galaţi, acum nouă ani. La scurt timp după intervenţie, s-a prezentat la spitalul judeţean, pentru că se simţea foarte rău, şi, după 20 de zile, a murit. Sentinţa Curţii de Apel l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi interzicerea dreptului de a profesa timp de 4 ani.

Medicul a respins acuzațiile de malpraxis, susținând că femeia a decedat din cauza antecedentelor medicale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *