Cântăreții de manele ar putea să se implice în campania de vaccinare
Cântăreții de manele ar putea să se implice în campania de vaccinare

Cântăreții de manele ar putea să se implice în campania de vaccinare, și chiar coordonatorul CNCAV, Valeriu Gheorghiță, a recunoscut că s-a gândit la acest lucru.

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, ia în calcul orice persoană publică care poate transmite un mesaj favorabil vaccinării.

E un aspect la care mărturisesc că m-am gândit. Cred că o persoană care poate să aducă un plus în ce privește vaccinarea poate să-și găsească locul în această campanie”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Cântăreții de manele și campania de vaccinare. Gheorghiță consideră că nimeni nu trebuie să aștepte o decizie de la nivel central pentru ca o persoană să susțină campania de vaccinare.

Însă nu cred că trebuie să așteptăm o decizie de la nivel central, acest lucru se poate face individual. Fiecare, în comunitatea pe care o reprezintă, poate să susțină acest demers de vaccinare, pentru că nu cred că e cineva mulțumit cu această pandemie, cu atâtea restricții de luni de zile, cu toții suntem obosiți. Nu trebuie să ne uităm doar la persoane care au o popularitate foarte crescută, orice persoană vaccinată este un exemplu prin propria persoană”, a mai declarat Valeriu Gheorghiță.

Reprezentanții CNCAV au mai spus că până acum trupa Cargo s-a implicat în maratonul de la Timișoara.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *