Casa lui Marian Vanghelie a fost spartă în timp ce familia lui dormea. Vanghelie a explicat cum s-a întâmplat
Actualitate

Casa lui Marian Vanghelie a fost spartă în timp ce familia lui dormea. Vanghelie a explicat cum s-a întâmplat

Casa lui Marian Vanghelie a fost spartă iar hoții au plecat cu mai multe obiecte de valoare. Fostul primar al sectorului 5 este foarte îngrijorat că spargerea a avut loc cât timp soția copilul și soacra lui se aflau în locuință, iar dacă s-ar fi trezit s-ar fi putut întâmpla o tragedie

Marian Vanghelie a explicat că hoții au pătruns în casa lui de la Ghermănești, chiar în timp ce familia lui dormea, iar hoții au stat 25 de minute și au plecat cu mai multe bijuterii, ceasuri și un tablou. Vanghelie spune că nu este interesat de recuperarea obiectelor, ci ca hoții să fie prinși, arată publicația Știri pe Surse.

„Au furat un tablou – „Cap de copil”, de Pătrașcu -, două ceasuri, nişte bijuterii, tot ce au prins. Nu am făcut o estimare reală a valorii bunurilor furate. Cea mai mare problemă a fost că ceva nu înţeleg, şi-au permis să intre la 3.00 şi ceva noaptea în casă. Eu nu ajunsesem acasă, erau, copilul, soția, soacra. Mi se pare foarte periculos că s-au întâmplat lucrurile în acest fond.

Dacă nu eram în casă, puteam să înţeleg, au furat, au fugit. Nu stau liniştit. Nu mă interesează obiectele, cât mă interesează să îi prind. Dacă se trezea copilul sau soţia cine ştie ce se întâmpla” a declrat fostul edil.

Vanghelie nu avea camere de supraveghere în casă, dar și-a montat imediat după furt. Există însă imagini cu hoții.

„Avem nişte capturi de camere de la vecini. Poliţia s-a ocupat. Aveau glugă în cap amândoi. Au stat 25 de minute”, a povestit Marian Vanghelie, la Antena 3.

Leave a Comment