Deputatul Cătălin Drulă este convins că Nicușor Dan iese întărit din cursa electorală cu Gabriela Firea, Sebastian Burduja și Cristian Popescu-Piedone, deoarece este de departe detașat ca singurul „om serios, om cu carte, om care a livrat pentru București” , „și l-a scos de unde l-au adus cu iepurașii poleiți Firea și cu clanul Pandele”.

Liderul USR a fost întrebat dacă există riscuri mai mari pentru Nicușor Dan acum că s-a retras din cursă Cătălin Cîrstoiu și au intrat Gabriela Firea și Sebastian Burduja.

Nicușor Dan iese întărit, pentru că e de departe detașat ca singurul om serios, om cu carte, om care a livrat pentru București și l-a scos de unde l-au adus cu iepurașii poleiți Firea și cu clanul Pandele” a declarat marți Cătălin Drulă, într-o emisiune B1TV.

Bucureștenii văd, pe de o parte, circ, neseriozitate și poleială, și, pe de altă parte, un om aplicat, o echipă Dreapta Unită care este lângă el, care poate în continuare să dea o direcție o de modernizare a acestui oraș. Eu cred că alegerea se va da între acești candidați iepurași poleiți, exact ca în târgurile alea de le făcea Gabriela Firea, unu cu funia de usturoi, unu fabricat de prietenii vechiului regim de la Bancorex, și doamna Firea, reprezentanta clanului Firea-Pandele, și un om serios, reprezentant al noii clase politice, care s-a apucat de politică dintr-un crez, cu aplicare, cu cunoștințe și, repet, cu o echipă puternică în spate, alianța Dreapta Unită”, a mai spus Cătălin Drulă.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *