Un caz șocant ar fi avut loc, joi, pe secția ATI de la Spitalul "Victor Babeș" din București. O pacientă internată la terapie intensivă ar fi murit după ce ar fi fost extubată din greșeală de către un brancardier.

Un caz șocant ar fi avut loc, joi, pe secția ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din București. O pacientă internată la terapie intensivă ar fi murit după ce ar fi fost extubată din greșeală de către un brancardier.

Un brancardier ar fi extubat din greșeală o pacientă!

Sursele din rândul anchetatorilor au declarat pentru GÂNDUL.RO că în cursul zilei de joi, un brancardier care trebuia să ridice un pacient decedat a extubat din greșeală o altă femeie care se afla în stare gravă.

Bărbatul a fost adus la audieri la sediul Serviciului Omoruri unde a fost audiat în calitate de suspect pentru infracțiunea de ucidere de inculpă. Acesta a fost testat de anchetatori și nu consumase nici droguri, nici alcool.

Caz șocant la Spitalul ”Victor Babeș” din București:

Joi seară, Poliția Capitalei a transmis că a fost demarată o anchetă pentru a stabili condițiile în care a murit femeia extubată de la Victor Babeș.

În seara de 10 decembrie, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanșat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Poliția Capitalei.

Alexandru Rafila, detalii de ultimă oră despre aprobarea vaccinurilor anti-COVID în Europa

Vaccinul Pfizer ar putea să fie aprobat pe 25 decembrie, iar serul anti-coronavirus de la Moderna pe 27 decembrie, a anunțat medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. În câteva zile, ar urma ca distribuirea lui să înceapă, a explicat medicul, iar cantități mai mari de vaccin vor fi produse de compania Pfizer.

Este necesară aprobarea Agenției Europene a Medicamentului iar apoi Comisia Europeană va aviza procedurile de transport. Profesorul Rafila a explicat că serul de la Pfizer – BioNTech va fi produs în cantități mai mari, comparativ cu vaccinul realizat de compania Moderna.

„Din informatiile pe care le am, primul vaccin autorizat de Agentia Europeana a Medicamentului va fi cel de la Pfizer, care a fost produs in cantitati mai mari decat vaccinul de la Moderna. Vor fi autorizate cel mai probabil pe 25, res

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *