George Simion
George Simion

Președintele AUR, George Simion, a postat un clip video pe Facebook despre pregătirile nunții cu public programată sâmbătă, 27 august. Liderul AUR susține că nuntașii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald.

„Salutare la toată lumea de aici din Vâlcea. Avem o surpriză pentru cei care vin sâmbătă cu copiii. Vom avea ateliere de călărit. Avem o herghelie de 10 cai și instructori. Vom avea ateliere de păpuși, animatori. Acum se taie iarba, o să avem și ateliere de sculptură, un spectacol cu daci și romani și un spectacol ecvestru. La ora 12.00 avem cununia religioasă. O să avem și un balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia ca să vadă lumea de sus. Astăzi este ultima zi în care se pot lua brățările”, a declarat George Simion.

Președintele AUR, George Simion, care urmează să se căsătorească la finalul lunii august, a publicat joi, 18 august, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi îndeamnă pe cei care vor merge la eveniment să-și ridice brățările de acces.

Nunta lui Simion nu va fi una simplă și obișnuită, biserica va fi în aer liber, în prezent fiind în toi pentru amenajarea eterioară. De asemenea, vor exista și locuri de joacă pentru copii, ba chiar aceștia se vor putea plimba cu poneii.

Petrecerea va începe pe 26 august când George Simion se va căsători civil cu Ilinca Munteanu. A doua zi, pe 27 august, este programată cununia religioasă.

Nunta cu 10.000 de invitați a lui George Simion

„Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a spus George Simion în videoclipul postat pe Facebook.

Pe brățările care au motive tradiționale apar numele mirilor: Ilinca și George Simion. „Uniți din iubire”, mai scrie pe accesorii, dar și data nunții, 27 august 2022.

George Simion, liderul AUR, a oferit noi detalii despre nunta sa, ce va avea loc în luna august, într-o comună din județul Vâlcea, la care se așteaptă să participe peste 10.000 de persoane.

De asemenea, Simion susține că va fi ”o serbare câmpenească”, nu o nuntă, și că accesul se va face pe baza confirmărilor, iar invitații vor primi brățări în acest sens.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *