Mesajul „Puie Monta” de la o grădiniță din București l-a făcut pe ministrul Educației să se gândească mai bine. După ce prima dată s-a declarat amuzat, acum îl condamnă.

Sorin Cîmpeanu spune acum, la câteva zile distanță, că este inadecvat pentru o unitate de învățământ și nu știe cine a realizat acea „compoziție”, arată Hotnews.

Mesajul e total nepotrivit pentru o unitate de învățământ. Nimeni nu știe cine a realizat acea compoziție total inadecvată pentru o unitate de învățământ”, a declarat, joi, Sorin Cîmpeanu, într-o intervenție la Digi 24.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și Sorin Cîmpeanu s-au amuzat luni după ce pe covorașul-lego de la o grădiniță din București pe care o vizitau au citit mesajul „Puie Monta”, folosit intens în campania electorală de acum opt ani.

„Cine a aranjat lego-ul asta? Foarte inspirat”, a spus primarul sectorului 3 râzând, după ce a schimbat câteva cuvinte cu ministrul Educației.

Negoiță a scos telefonul să imortalizeze covorașul.

„N-ați văzut ce scrie?”, a întrebat amuzat și ministrul Educației pe cineva din stafful grădiniței. „Acum văd”, a răspuns doamna, după care toți au plecat din sală.

Și Victor Ponta a reacționat, pe Facebook, la fel de amuzat, însă folosind un limbaj deloc academic când vorbește despre expresia foarte populară în campania electorală din 2014.

Ponta zice că și el folosește ironic expresia la adresa „nebunilor” care „își iau ce ne dădeau nouă” și vorbește de „focile care aplaudau frenetic”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *