putin
putin

Vladimir Putin i-a decorat, marți, la Kremlin, pe rușii care au câștigat medalii de aur la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing.

În cazul președintele Rusiei, care, în 24 februarie, a ordonat startul unui război în Ucraina, au existat în ultima perioadă suspiciuni că s-ar confrunta cu probleme importante de sănătate, iar ultima apariția nu a făcut decât să le întărească.

Ce au remarcat americanii la Vladimir Putin, după întâlnirea președintelui cu rușii medaliați cu aur la JO de iarnă

Americanii de la New York Post au remarcat că Vladimir Putin a apărut din nou cu fața și cu gâtul umflate la întâlnirea cu rușii campioni olimpici la Beijing, ceea ce ar reprezenta un mare semnal de alarmă în privința stării de sănătate a președintelui de la Kremlin.

”Putin a apărut din nou umflat în timpul ceremoniei de premiere a olimpicilor ruși”, au titrat americanii.

”Continuă întrebările în privința stării de sănătate a lui Vladimir Putin, care ar fi într-o permanentă degradare, după ce a apărut cu fața umflată la o ceremonie de premiere a campionilor olimpici ai Rusiei de la Beijing”, au scris americanii.

Vladimir Putin, dialog cu Kamila Valieva

Unul dintre sportivii prezenți la Kremlin a fost patinatoarea Kamila Valieva, în vârstă de 16 ani, care a făcut parte din echipa Comitetului Olimpic Rus care a cucerit medalia de aur la Beijing, însă a fost ulterior testată pozitiv la o substanță interzisă, ceea ce a dus la anularea ceremoniei de acordare a premiilor.

„Prin munca ei, Kamila Valieva a adus sportul la nivelul unei adevărate forme de artă

O astfel de perfecțiune nu poate fi obținută în mod necinstit cu ajutorul unor substanțe interzise. Știm foarte bine că aceste substanțe nu sunt necesare în patinajul artistic” – Vladimir Putin.

Kamila Valieva și-a ajutat echipa să câștige medalia de aur la concursul pe echipe la patinaj artistic de la Jocurile Olimpice de la Beijing 2022, dar Comitetul Olimpic Internațional a decis să nu acorde medaliile niciunei echipe până la finalizarea anchetei privind-o pe tânăra sportivă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *