Dacian Cioloș
Dacian Cioloș spune că l-a sunat pe Florin Cîțu, după demiterea lui Voiculescu: „Nu a reușit să își explice gestul și motivele reale pentru care a luat acea decizie”

Dacian Cioloș a fost surprins la cumpărături, joi, în plină criză politică, într-un mall din Capitală, potrivit informațiilor Antena 3.

El a fost fotografiat şi în timp ce-şi cumpăra ceva de mâncare, dar și pahare, arată fotografiile publicate de Antena 3.

Dacian Cioloș a declarat joi, la Digi24, că PNL trebuie să aleagă și că USR va intra la negocieri doar după ce liberalii vor spune foarte clar că vor refacerea coaliției. Întrebat dacă ar accepta o variantă cu Florin Cîțu premier, Cioloș a răspuns clar: “Asta e o glumă. Să încheiem acest subiect”, spune el.

„PNL are ce întâlniri vrea, nu asta e problema noastră. Noi vrem să știm cât mai repede ce decide. Discuții tot au, se tot plimbă dintr-o parte în altă, e important că PNL să își asume o decizie foarte clară, ei știu care sunt așteptările noastre”, a spus Dacian Cioloș.

„PNL trebuie să aleagă, USR a fost foarte clar în așteptări – reforme, buget clar și realist și un mod de funcționare a coaliției foarte clar definit. Vom intră la negocieri doar după ce PNL va fi foarte clar că vrea refacerea coaliției. Câtă vreme ezită și tot mai discută și cu PSD, și cu noi, o să-i lăsăm să discute cu PSD cât vor. Când vor să vină la noi, să vină”, a declarat Dacian Cioloș, fostul premier.

Întrebat dacă, în cazul în care se va decide refacerea coaliției, USR ar acceptă propunerea că Florin Cîțu să fie premier, Dacian Cioloș, liderul USR a răspuns:

“Asta e o glumă, să terminăm cu lucrurile astea. Tot aud discuțiile astea, să încheiem acest subiect care din punctul nostru de vedere e încheiat. Să discutăm de lucruri serioase, program de guvernare, cum va funcționa coaliția. Asta e un subiect închis, reîncălzit”, a mai spus lidrul USR Dacian Cioloș.

Leave a comment

Lasă un răspuns