George Simion, cofondatorul AUR este unul din ultrașii aflați în tribune
George Simion, cofondatorul AUR este unul din ultrașii aflați în tribune

George Simion a răspuns acuzațiilor lansate de Rareş Bogdan care acuză formațiunea AUR că are în frunte „huligani” şi „extremiști”. În replică, Simion a făcut nişte dezvăluiri despre prim-vicepreşedintele PNL.

„Cine sunt huliganii din Fruntea AUR, de ce încearcă ei să spună că sunt puternici şi de neatins? Cine le ţine spatele şi le dă asigurări că nu vor fi retrași în garnizoane? Cine marchează banul? Rețeta de la vârful AUR folosește ingrediente pe care oamenii cu minimă educaţie, darămite specialişti, le pot identifica rapid: antisemitism, ură de rasă, discurs instigator contra romilor, ură faţă de Uniunea Europeană, populism acțiuni asemănătoare cu ale legionarilor şi fasciștilor- vânători de oameni, liste negre”, spunea Rareş Bogdan despre George Simion.

În replică, George Simion, copreședinte AUR a spus:

„Rareş Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate în care să ne spunem părerile. Nu are curaj, nu este bărbat să susţină aceste afirmații.

George Simion: „Să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea”

„Chiar ne-a ameninţat zilele acestea că o să se ducă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Rareş Bogdan minte.Voia să ne cumpere colegii să nu se prezinte la votul pentru moţiunea de cenzură. Rareş Bogdan care s-a îmbogățit pe seama românilor şi ne dă nouă acum lecții de moralitate. (…) Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere când făcea emisiuni şi lua bani de la diferiți invitaţi? Avem şi martori în sensul ăsta. Acum ne atacă, că suntem huligani şi extremiști. Este un mincinos, să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea. Mai bine extremiști decât corupți”, a spus George Simion.

„Mă bucur că de 4 zile delirează şi ne spune lui Emmnuel Macron. O să ne dea bătăiţă, ce o să ne facă? Rareş Bogdan s-a descalificat! Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc”, a spus George Simion, copreședinte AUR la Antena 3.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *