Coaliția PSD-PNL are „viitor” și în 2024, după alegeri, consideră premierul PSD Marcel Ciolacu. Președintele partidului se declară mulțumit de colaborarea avută până în prezent cu liberalii, în administrație.

Nu am nimic de reproşat niciunui coleg care face parte din Guvernul României din partea coaliţiei, din partea PNL”, a precizat șeful Executivului, la Tulcea, la conferința organizației județene de sâmbătă.

Nu am nimic de reproşat niciunui coleg care face parte din Guvernul României din partea coaliţiei, din partea PNL. (…) Cred că această coaliţie are un viitor şi din 2024. Dar dacă tot ne-am asumat să intrăm la guvernare într-un moment dificil României, nu PSD, vrem să ştim tot adevărul şi vrem ca cei care au distrus această ţară să răspundă cu pensiile speciale de comisar, nu cu ipocrizia de a veni în Parlament şi de a spune că n-au fost scoase pensiile speciale sau să pornească ura iar printre români, fiindcă aşa au ajuns la putere”, a spus liderul PSD făcând referire la europarlamentarul Dacian Cioloş, arată PsNews.

Dacian Cioloș, „eurospecialul”

În 2021 a avut loc un adevărat război al declarațiilor între fostul comisar european Dacian Cioloș, care declarativ cerea PSD și PNL să adopte legea eliminării pensiilor speciale, în timp ce se bucura personal de ele, așa cum spuneau PSD-iștii.

Marcel Ciolacu îl acuza pe Dacian Cioloş de ipocrizie pentru că obținea privilegii de la UE în timp ce arunca cu critici.

1. Dacian, când te gudurai pe trepte la Kiseleff ca să fii premier cum stăteai cu morala?! Aveai centura neagră cu 10 DANI în contorsiune morală, campionule! 2. Dacian, tu ai încasat fără jenă lună de lună, timp de 3 ani, câte 8.500 de euro ca rentă de fost comisar. Adică peste 300 de mii de euro! Şi mai urmează un ”mizilic” pentru bătrâneţi liniştite: o dublă pensie specială pe viaţă de MII de EURO ca europarlamentar şi fost comisar! În România NU se mai plătesc pensii speciale pentru parlamentari, euro-specialule! Tu când renunţi la privilegiile tale plătite din bugetul UE, adică şi din banii României, adică şi din banii românilor?! Ipocritule! Dacian, căţărarea pe cadavre, pe minciună şi pe mizerie umană nu înseamnă că eşti un alpinist al moralei! Înseamnă doar că ai caracter zero! ZERO – ca şi guvernul pe care l-ai condus”, spunea Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *