Centre de vaccinare private
Centre de vaccinare private

Centre de vaccinare private. Companiile private vor putea să-și vaccineze angajații la sediu, a spus premierul Florin Cîțu, iar această facilitate va putea fi extinsă și asupra familiilor acestora.

El a subliniat că vaccinul anti-Covid va fi cât mai accesibil, motivând că “o economie puternică are nevoie de oameni sănătoși”, relatează Digi24.

Centre de vaccinare private. „Companiile private vor avea posibilitatea să-și vaccineze angajații la sediu. Putem extinde și la familiile lor. Vom face vaccinul cât mai accesibil pentru fiecare cetățean. Dozele există, lumea trebuie să se vaccineze.

Vreau să revenim la normalitate, știu ce potențial are această economie când revenim la normalitate.

Dacă am reușit în condițiile îngrozitoare de anul trecut și acum să avem performanțe economice, vă dați seama ce poate face această economie după ce vom reveni la normalitate?

Potențialul este imens și asta trebuie să ne împingă pe toți să revenim la normalitate. Ai nevoie și de oameni sănătoși pentru o economie puternică.

Reacția extrem de bună care a venit de la Standard & Poor ,nu s-a mai întâmplat niciodată să se întoarcă evaluarea unei perspective atât de rapid într-un an, asta arată că ce am pus pe hârtie este credibil”, a transmis premierul Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.