Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați cu COVID deși sunt vaccinați
Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați cu COVID deși sunt vaccinați

Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați în spital, infectați cu COVID. Manifestările bolii au apărut deși actorul și soția lui s-au vaccinat la începutul anului, cu ambele doze, astfel că, în aceste condiții, medicii speră ca boala să nu evolueze.

Actorul Alexandru Arșinel şi soţia sa sunt internaţi la un spital din Capitală, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Alexandru Arşinel şi soţia acestuia sunt internaţi de patru zile la Institutul Matei Balş. Vestea bună este că actorul nu se află pe secţia de Terapie Intensivă, relatează Digi24.

Directorul Teatrului de Revistă din Bucureşti s-a vaccinat la începutul anului. În vârstă de 81 de ani, el spune că nu ştie de unde a luat virusul. De altfel, atât el cât şi soţia au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

Acum, cei doi speră că forma bolii va fi una uşoară şi că se vor putea întoarce acasă cât de curând.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” are şi alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *