elena udrea
elena udrea

Elena Udrea nu a plecat singură din România, ci alături de un bărbat într-o limuzină de lux. Cei doi au ieșit din țară, astăzi dimineață, cu câteva ore înainte de sentința judecătorilor.

Bărbatul care a însoțit-o pe Udrea este Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani, care era, de altfel, șoferul ei personal. Trecuseră două ore și 20 de minute de când polițiștii români au emis mandat de urmărire generală pe numele ei, scrie Antena 3.

Elena Udrea a fugit din România cu telefonul mobil, ceea ce a ușurat enorm misiunea polițiștilor. În momentul în care se emite un mandat, autoritățile au permisiunea de a localiza telefonul persoanei urmărite. În imaginile prezentate de către autoritățile bulgare Elena Udrea stătea pe un scaun și părea că vorbește cu cineva la telefon. Mașina în care se afla alături de Alexandru Vasile a fost oprită la Kulata.

Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării. Când își va putea vedea fetița

Elena Udrea a fost condamnată, astăzi, definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, fiind respins recursul în anulare formulat de avocatul acesteia. Deși fostul ministru reușise să părăsească țara, iar polițiștii au căutat-o în zadar la domiciliu, Udrea a fost reținută la granița Bulgariei cu Grecia.

Odată ajunsă în penitenciar, Udrea va avea mai multe restricții, iar cea mai greu de suportat va fi pentru ea cea legată de momentele în care își va putea vedea fetița, pe Eva Maria. Potrivit avocatului Raluca Pană, Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării.

Fostul ministru va putea lucra doar la interior, în penitenciar, adică la bibliotecă sau la bucătărie. „Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți”, a declarat avocatul Raluca Pană, pentru Fanatik.

Dacă va avea comportament exemplar, Elena Udrea nu va suferi la capitolul ”vizite” de-a lungul perioadei petrecute în închisoare, urmând să își poată vedea fetița pe care o are alături de Adrian Alexandrov.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *