Cine îl va înfrunta pe Daniel Florea la Primăria Sectorului 5
Actualitate

Se fac jocurile pentru Primăria Sectorului 5. Cine îl va înfrunta pe Daniel Florea

Edilul sectorului 5 va candida pentru un nou mandat  iar acum s-a aflat cine îl va înfrunta pe Daniel Florea. Acesta este liberalul Dan Croitoru, urmat de câte un candidat al celorlalte formațiuni USR, PLUS și PMP.

Daniel Florea este personajul care a reușit performanța să-l „detroneze” pe Marian Vanghelie, după ce a condus sectorul nu mai puțin de 16 ani.

A fost și o circumstanță nefavorabilă pentru Vanghelie, care ieșise de sub umbrela PSD iar în calitate de independent nu a mai reușit la alegeri. Sprijinul acordat de PSD lui Daniel Florea și-a spus cuvântul și va cântări cu siguranță la alegerile de anul acesta, arată PsNews.

După arestarea lui Liviu Dragnea, Daniel Florea s-a amestecat în lupta pentru controlul partidului, țintind funcția de președinte executiv. Florea a fost implicat o perioadă și într-un conflict direct cu Gabriela Firea, solicitând chiar excluderea acesteia din PSD.

 Dan Croitoru (PNL) îl va înfrunta pe Daniel Florea

Dintre candidații care vor să îi fure fotoliul de edil, Dan Croitoru sprijinit de PNL se anunță a fi un candidat puternic. În decursul carierei sale politice, Croitoru a schimbat mai multe partide politice. Și-a început cariera la PNȚCD, apoi a ajuns la PNL, dar a plecat la ALDE. De aici a revenit în 2016 în sânul PNL. Croitoru a fost și primar interimar o bucată de vreme la Sectorul 5, în momentul în care Vanghelie avea probleme cu justiția. De altfel, Dan Croitoru este un apropiat al fostului edil Marian Vanghelie. Acum Croitoru, cu sprijinul PNL, are șansa de a câștiga fotoliul de primar pentru următorii 4 ani.

Pentru Primăria Generală și pentru Sectorul 6 se vehiculează o alianță a dreptei politice, alianță care în cazul în care va fi concretizată va da mari dureri de cap social-democraților.

Restul candidaților

În iarnă, presa scria că PMP l-a putea arunca în luptă pe Lucian Iliescu, fost consilier general al Municipiului București, actualmente senator din partea PMP. Totodată, PLUS l-a desemnat în urma alegerilor interne, pe Alex Dimitriu, de profesie avocat. În fine, candidatul aruncat în luptă de USR la Primăria Sectorului 5 este Nicolae Ionescu despre care cei de la USR spun că a gestionat bugetele anuale la Spitalul Clinic Filantropia.

Related posts

Primăria sectorului 5: Piedone majorează salariile

Andreea Cristescu

DNA, operațiunea „tableta”. Percheziții la Daniel Tudorache, Marian Vanghelie și Primăria Sectorului 5

Constantinescu Gabriel

Gunoierii de la Sectorul 5 au 46 de milioane de euro lichidități. Primarul Florea plimbă banii pe hârtie

Mircea Azar

USR PLUS a depus denunț penal împotriva lui Daniel Florea și PSD

Alina Angelescu

Primarul Daniel Florea atacă firma de casă a Gabrielei Firea, după ce mii de oameni stau de câteva zile fără apă caldă și căldură. „DEJA E PREA MULT!

Constantinescu Gabriel

Taxele și impozitele pot fi plătite online

Andreea Cristescu

Leave a Comment