Image default
Actualitate

Ciolacu exlică de ce vrea anularea voturilor

Marcel Ciolacu explică de ce vrea anularea voturilor. Liderul PSD consideră că cei de la PNL au fraudat alegerile locale.

“Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful PSD este de părere că ministrul Vela trebuie să își dea demisia. “Toți acești hoți trebuie arestați urgent! Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este părtaș la acest furt și trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenți și hoți a organizat alegerile!”, adaugă acesta.

Ciolacu amenință că cei vinovați vor ajunge cu siguranță după gratii. “Vă asigur că lucrurile nu rămân așa! Toți veți ajunge la pușcărie! Vom sesiza toate instituțiile internaționale! Europa trebuie să știe cine sunteți, hoților!!!”, continuă el.

Marcel Ciolacu cere anularea voturilor. “Alegerile au fost în mod evident fraudate și trebuie anulate!”, încheie acesta.

Internauții sunt de aceeași părere cu liderul PSD și își doresc să facă aceste acuzații mai cu patos pentru a fi luate în serios.

Related posts

Marcel Ciolacu: Clotilde Armand a pierdut alegerile în sectorul 1. Mai sunt 220 de saci cu voturi de renumărat

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu, atac perfid la adresa lui Florin Cîțu: „Vânzătorul României! Vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi”

Andrada Ionescu

PSD a dat liber la alianțe electorale pentru alegerile locale. Filialele au libertate totală, cu o singură interdicție

Constantinescu Gabriel

1 comment

Un scandal uriaș este în plină desfășurare la Sectorul, pe sacii de voturi 1 octombrie 2020 at 16:55

[…] Ciolacu exlică de ce vrea anularea voturilor […]

Reply

Leave a Comment