firea

Nicușor Dan anulează un proiect al Gabrielei Firea. Este vorba despre proiectul ce privește acordarea unui stmulent financiar donatorilor de plasmă.

„400 de pacienti de la ATI salvati prin proiectul propus de mine si votat de Consiliul general, care prevede acordarea unui stimulent financiar de 1000 de euro donatorilor de plasma sanguina, atat de necesara pentru vindecarea pacientilor COVID 19 cu forme grave. Acest program TREBUIE sa continue! Azi, Dl Nicusor Dan a anuntat ca il va anula, pentru ca ar fi “ilegal”! Este un proiect perfect legal! In toata lumea civilizata sunt astfel de proiecte care salveaza vieti!”, spun ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar al capitalei spune că respinge ferm aceste acuzații. „Resping ferm aceasta acuzatie si atrag atentia ca acest om este de un cinism ingrozitor si nu-i pasa absolut deloc de oameni! In doar o luna, avem 130 de persoane care au avut Covid, s-au vindecat si au dezvoltat anticorpi, care au donat plasma prin programul nostru. Asta inseamna ca pot fi salvati 400 de pacienti cu forme severe! Tratamentele deja au inceput si dau roade!”, adaugă aceasta.

Firea dă vina pe lupta politică. „Incetati lupta politica! Puneti capat rafuielilor personale! Aveti grija de oameni, pentru ca ei sunt cei mai importanti! Este crima ce face acest individ! Sa opresti un program care salveaza vieti, doar pentru ca l-am initiat eu! Sa se uite in ochii familiei unui bolnav grav de Covid si care are nevoie urgent de plasma! Sa vedem : mai anuleaza programul?”, contină ea.

Gabriela Firea spune că Guvernul PNL nu a făcut nimic în acest sens. „Guvernul PNL nu a facut nimic la acest capitol. Este criza de plasma in intreaga tara. De aceea a trebuit sa luam noi o astfel de initiativa, pentru a salva vieti!”, încheie aceasta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *