citu

Ministrul Finanțelor anunță că rata șomajului a scăzut în plină criză. Florin Cîțu spune că opoziția plătește bani grei pentru a boicota răspândirea acestor informații.

„Guvernarea PNL a reușit imposibilul – rata șomajului a SCĂZUT în plină criză economică globală! Asta după ce ieri CE a raportat că încrederea în economia României a crescut în fiecare lună după starea de urgenta și este la cel mai mare nivel din ultmele 5 luni! Socialiștii sunt disperați! Propaganda socialistă cheltuiește milioane de euro lunar pentru a boicota raspandirea acestor informații.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cîțu este ferm convins de faptul că în România s-au luat cele mai bune măsuri. „Rămâne să distribuim noi aceasta informație să ajungă la TOȚI românii! Am luat cele mai bune măsuri pentru economia României și acum se văd rezultatele.”, adaugă acesta.

Ministrul spune că nu se va opri aici și că toți românii merită o guvernare liberală. „Nu ne oprim aici. TOȚI romanii merită o guvernare liberală.”, încheie el.

Florin Cîțu anunță că rata șomajului a scăzut și a atașat postării un grafic. Graficul prezintă rata șomajului în luna august a acestui an (5,3%). Rata a scăzut cu 0,1% față de cea înregistrată în luna precedentă. Rata șomajului la bărbați a fost cu 1,4 puncte procentuale mai mare decât la femei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *