Posted inActualitate

Ciolacu îi cere demisia, Clotilde îi pregătește o surpriză

război
Ciolacu îi cere demisia, Clotilde îi pregătește o surpriză!
A început războiul între Marcel Ciolacu și Clotilde Armand!
Invitat în emisiunea lui Ionuț Cristache, liderul PSD și-a exprimat nemulțumirea cu privire la activitatea primarului sectorului 1.
„Am văzut-o aseară pe doamna Clotilde. De un ridicol total. Nu are capacitatea de a administra un sector. Cel mai bogat sector din București, sectorul 1. Ai un excedent bugetar, cred că vreun miliard de euro în conturi. Și vii tu, USR-ul, care vii cu progresul, vii cu digitalizările, vii cu investițiile (…) și vrei să treci în buget să dai la fiecare cetățean câte 1.000 de lei”, a spus Ciolacu.
Reacția primarului sectorului 1 nu a întârziat să apară, după ce a aflat că Ciolacu îi cere să plece.
„Domnul Marcel Ciolacu mi-a cerut demisia. Țin să vă spun că îmi e foarte teamă din cauza asta”, l-a ironizat Clotilde Armand pe Ciolacu.
„M-am gândit de ce solicită șeful PSD asta. Să fie cumva din cauza că blocul de pe Șoseaua Nordului care a ars marți avea două etaje construite ilegal și pentru că am descoperit că fost băgat în legalitate de primarul PSD deși în prima instanță s-a decis demolarea a ceea ce s-a realizat fără autorizație?! Să fie cumva din cauză că nu mai merge cu construcțiile ilegale în Sectorul 1 de când am venit în primărie și am demis toți funcționarii șpăgari care ascultau de PSD și mafia imobiliară?! Vedem”, a punctat Armand.
„Stați astăzi pe recepție. Urmăriți-mă aici. O să aveți o surpriză”, l-a avertizat primarul sectorului 1 pe liderul PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version