Ciprian Ciucu a recunoscut că se teme să-i atace pe miniștrii PSD pentru că depinde de sprijinul oferit de Guvern. Este un guvern de coaliție PSD-PNL, și pentru că o mare parte din activitatea din sector depinde de banii Executivului. Aceasta este rațiunea strategiei adoptate de Ciucu.

Ciprian Ciucu recunoscut că se teme să supere miniștrii PSD, joi seara, într-o emisiune B1TV.

„Nu trăim într-o lume ideală” iar mandatul său depinde inclusiv de deciziile luate de miniștrii PSD, prin urmare e normal să se abțină să îi atace, a răspuns Ciucu la întrebarea dacă se simte șantajat de miniștrii PSD:

Un primar sau oricine vrea să obțină rezultate acționează și cu instrumente administrative care țin de competența lui și cu mijloace politice. Când iei decizii pentru comunitatea ta, trebuie să te situezi inclusiv politic astfel încât să fii în măsură să iei acele decizii. Este greu să explici cuiva care nu are toate informațiile o decizie pe care o iei. Deciziile pe care le iau sunt tocmai pentru a-mi potența mandatul, puterea politică, astfel încât să livrez ceea ce am promis” a declarat Ciucu.

Primarul Ciucu a mai precizat că din acest motiv nu poate spune dacă PNL o va susține sau nu pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei:

Dacă eu în momentul de față îmi antagonizez PSD-ul care o susține pe Gabriela Firea și am nevoie ca să intru la miniștrii PSD pentru diverse lucruri, de ce aș face eu lucrul acesta?

Evident, fiecare are prietenii, are relații de colegialitate, diferite sentimente. Depinde mandatul meu de decizii care se iau la nivel de ministere. Am o relație normală, instituțională…

Nu trăim într-o lume ideală. Depind de decizii. Nu fac nimic să le câștig prietenia dar ce trebuie să fac e să mă abțin să îi atac, este normal. Ei sunt în coaliție cu PNL la nivel național”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *