Politicienii au fost huiduiți la Ziua Unirii de la Iași. Politicienii care au participat la Ziua Unirii Principatelor Române din 24 ianuarie 1859, manifestările de marți de la Iași, au avut de-a face cu disprețul mulțimii, printre invitați aflându-se Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu.

Oamenii politici ajunși marți, la Iași, la ceremoniile prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române au fost huiduiți și fluierați de unii participanți. Oamenii au scandat, printre altele, „Hoţii, Hoţii!”, iar de undeva s-a auzit „Ciucă, plagiatorul!”, arată B1TV.

În imaginile video transmise pe Facebook de Guvernul României, precum și în transmisiunea de pe pagina PSD, se aud fluierăturile și huiduielile. Astfel au fost întâmpinați la Iași politicienii de la centru – premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, și Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele Camerei Deputaților.

De același tratament au avut parte și alți politicieni veniți din București, precum și liderii locali, în frunte cu primarul Mihai Chirica (PNL), inculpat sau trimis în judecată în mai multe dosare de corupție.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *