„Aici era o șerpărie, o zonă pe care nici nu pot să o descriu”, spune primarul sectorului 6 despre un teren nou amenajat. Este vorba despre curtea policlinicii Cetatea Histria din cartierul Drumul Taberei, preluată de administrația Ciucu  de la Primăria Capitalei.
Ciprian Ciucu spune că terenul de 5.500 mp era insalubru, plin de mizerie și devenise casă pentru rozătoare. Primarul a precizat că transformarea maidanului în spațiu de relaxare a fost realizată de peisagiștii ADP. În plus, lucrarea a fost executată „la costuri pe metru pătrat la jumătate din costurile cu care a fost făcut în trecut parcul Timișoara.”
„IMPORTANT este ca oamenii, noi toți să întreținem și să păstrăm. Așa ne vor ajunge banii să facem cât mai multe astfel de amenajări în Sectorul 6”, a punctat Ciucu.
Bălăriile cât casa și aleile sfărâmate au fost înlocuite cu gazon. Au fost amplasate  mese de ping-pong, aparate de fitness, băncuțe și zone de relaxare. În plus, a fost amenajat și un loc pentru șahiști.
„Aici era o șerpărie, era mizerie, era o zonă pe care nici nu pot să o descriu, noroc că avem poze ca să vedem cum arăta. Era un teren uitat, abandonat, cu un gard de metal ruginit. Zona era de evitat, nu una pe care să o cauți. În momentul de față, am amenajat 5.500 mp cu gazon, cu 35 de bănci, cu pergole care vor ține inclusiv plante cățărătoare, am asfaltat aleile. Avem alei de marnă, foarte plăcute, coșuri de gunoi, opt aparate de fitness, două mese de ping-pong, o toaletă și, evident, acest gard foarte mic, care să delimiteze ușor zona de ceea ce este în jur. S-a muncit mult și arată complet diferit față de cum arăta înainte”, spune Ciucu.
Lucrările au durat doar două luni.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *