Liderul grupului parlamentar AUR din Senat, Claudiu Târziu, a declarat în direct la DigiFM, că amenințările cu moartea reclamate de foști membri ai partidului sunt „niște prostii”. Acesta spune că cei care fac parte din AUR trebuie să asculte de George Simion pentru că este președintele partidului și să „se integreze într-o disciplină de partid.”

Într-un material publicat de Digi24.ro, mai mulți foști parlamentari AUR au acuzat conducerea partidului de atitudine dictatorială și au dezvăluit o serie de întâmplări desprinse din scenariile filmelor thriller cu spioni și criminali.

Într-o intervenție telefonică în direct la DigiFM, liderul AUR Claudiu Târziu spune că acuzațiile acestora sunt „o fantasmagorie”.

„Niște prostii. Vă dați seama că dacă măcar o parte din acele acuzații erau adevărate ei nu ar mai fi stat lângă noi doi ani de zile. Nu există niciun fel de bază în realitate pentru toate acuzațiile pe care le formulează foștii noștri colegi și este destul de trist și penibil să apeleze la tot felul de minciuni pentru a-și justifica într-un fel actul lor de trădare. Pe cei pe care i-ați citat în material îi pot califica așa”, spune Târziu.

„Este o fantasmagorie, cine să atenteze la viața lui? Cine știe ce incident a avut el în trafic, și ce legătură are cu partidul nostru? Acum pot și eu să delirez tot felul de prostii despre colegi sau foști colegi dar trebuie să generez și o dovadă. Nu se temea nimeni de candidatura lui. Nu a avut nicio șansă. Era nimeni în partid, era un domn care a ajuns absolut întâmplător pe listele noastre. Cine să îl amenințe pe el cu moartea?”, mai spune liderul AUR la Digi FM.

Cât despre înregistrări, Claudiu Târziu precizează că „eu pot să controlez cum se înregistrează ei între ei? Dar probabil că se înregistrează. Sunt fel și de fel de oameni. Nu pot să pun eu mâna în foc că nu se înregistrează între ei. (…) Mesajul pentru toată lumea din partid și cei care vor să vină este că trebuie să se potrivească cu valorile și principiile noastre și să se integreze într-o disciplină de partid. Nu putem face politică la voia întâmplării. Având în vedere că George Simion este președintele partidului ar trebui să fie ascultat dacă el trasează unuia sau altuia vreo sarcină”, a declarat acesta.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *